ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Φραγκολιάς: Το «φουσκωμένο» σορτσάκι του που προκάλεσε σχόλια στον αέρα της εκπομπής

«Το κινητό είναι ρε παιδιά»

Κ.Φραγκολιάς: Το «φουσκωμένο» σορτσάκι του που προκάλεσε σχόλια στον αέρα της εκπομπής

Η έναρξη της εκπομπής «Happy Day» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το πρωί της Δευτέρας (16/10) βρήκε την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσίλη να πειράζει τον συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά για τις ενδυματολογικές επιλογές του με «πικάντικα» αστεία.

Ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο πλατό με βερμούδα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε: «Κωστάκη σήκω λίγο… Θέλω να δείξω τη βερμούδα που φοράει σήμερα το αγόρι και το πως φοράει και το κινητό του.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Θες να προκαλείς το κοινό; Παρατηρήστε τον λίγο», είπε χαρακτηριστικά σηκώνοντας τον συνεργάτη της από τη θέση του. «Το παρεξηγείτε», τόνισε εκείνος από τη μεριά του καθώς περπατούσε μαζί με την παρουσιάστρια.

Η κάμερα πήγε στη φουσκωμένη μπροστινή τσέπη του Κώστα Φραγκολιά, καθώς είχε βάλει εκεί το κινητό του, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κοιτάζει έκπληκτη.

Τότε η η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Όχι ρε συ… Ελπίζω να φοράς από μέσα. Μην αερίζεις…». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της είπε: «Επίσης, αν έχεις τα χέρια στις τσέπες δεν μοιάζει σα να προσπαθείς κάτι να κάνεις;».

Ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Αφού τετραγωνίζει… Το κινητό είναι ρε παιδιά!», με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Ε τι άλλο θα ήταν!» και τον Κώστα Φραγκολιά να του λέει έντονα: «Δεν κατάλαβα; Τι δεν πιστεύατε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρωί πρωί στην εκπομπή δεν ψαχνόμαστε», ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Πρωί πρωί γίνονται αυτά», έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς και… πετάχτηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όχι πρωί πρωί δεν βολεύει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.