ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Φραγκολιάς: «Τότε η Κωνσταντίνα έλυνε και έδενε στον σταθμό»

Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή είπε το γνωστό μοντέλο

Κ.Φραγκολιάς: «Τότε η Κωνσταντίνα έλυνε και έδενε στον σταθμό»

Τη διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Αναφερόμενος στην περίοδο που εργαζόταν και εκείνος στο κανάλι, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έλυνε και έδενε» στον σταθμό ωστόσο εκείνον δεν τον επηρέασε κάπου.

«Τότε, να τη λέμε την αλήθεια, η Κωνσταντίνα έλυνε και έδενε στον σταθμό»ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς και πρόσθεσε: «Πολλά κοκόρια μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα. Εντάξει, δεν μου άρεσε αυτό που βγήκε, θα μπορούσε να είχε λυθεί πιο ομαλά. Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή. Επειδή τέθηκε δημόσια, νομίζω ότι η Φωτεινή καλά έκανε και απάντησε, εκεί της δίνω το δίκιο».
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε: «Γίνεται της κακομοίρας. Είναι μεγάλο το πάνελ κι έχουν και τα δικά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.