ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Γαρμπή: «Ανέβασε» φωτογραφίες με τη χρήση ΑΙ – Το τρίτο πόδι και τα λάθος δάχτυλα που προκάλεσαν γέλια

Η τραγουδίστρια «έπαιξε» με την τεχνητή νοημοσύνη και ζήτησε να της πουν αν το αποτέλεσμα της μοιάζει

Κ.Γαρμπή: «Ανέβασε» φωτογραφίες με τη χρήση ΑΙ – Το τρίτο πόδι και τα λάθος δάχτυλα που προκάλεσαν γέλια

Η Καίτη Γαρμπή «έπαιξε» με την τεχνητή νοημοσύνη και δημιούργησε φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και προκάλεσαν συζήτηση.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να δοκιμάσει τη νέα τεχνολογία και «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της που έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση ΑΙ, ρωτώντας τους followers της αν το αποτέλεσμα της μοιάζει.

«Φωτό με ΑΙ (πλάκα έχει!). Τελικά μου μοιάζει;», γράφει χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη λεζάντα της ανάρτησής της, απευθύνοντας το ερώτημα στους ακόλουθούς της και στον οικοδεσπότη του J2US, Νίκο Κοκλώνη.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, η τραγουδίστρια καταγράφεται με μαύρο μίνι φόρεμα, μακρύ μαύρο παλτό και μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο.

Αυτό, ωστόσο, που τράβηξε περισσότερο την προσοχή των fans της ήταν το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη τής… χάρισε ένα τρίτο πόδι σε μία από τις δύο φωτογραφίες, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στα δάχτυλα των χεριών της, τα οποία εμφανίζονται κομμένα ή… πολυάριθμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα σχόλια που έγιναν στην ανάρτησή της, οι διαδικτυακοί φίλοι της τραγουδίστριας τονίζουν ότι η ίδια είναι πιο όμορφη στην πραγματικότητα, και ότι δεν χρειάζεται τη χρήση ΑΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.