ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Γουέστ: Έξαλλοι οι Ιταλοί με την «προκλητική και άσεμνη» εμφάνιση της συζύγου του (φωτο)

Βγήκε αρκετές φορές με γυμνό το στήθος της, που φαινόταν ξεκάθαρα κάτω από διάφανα διχτυωτά ρούχα

Κ.Γουέστ: Έξαλλοι οι Ιταλοί με την «προκλητική και άσεμνη» εμφάνιση της συζύγου του (φωτο)

Η τελευταία εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ και της σύζυγός του Μπιάνκα Σένσορι, στην Ιταλία φαίνεται πως εκνεύρισε τους Ιταλούς, όπως γράφει η Daily Mail.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail o 45χρονος ράπερ πραγματοποίησε πριν από μερικούς μήνες, μια ιδιωτική τελετή με την Mπιάνκα Σένσορι και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φορά βέρες, 2 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η 28χρονη αρχιτέκτονας από την Αυστραλία έφτασε στην Ιταλία με τον 46χρονο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν την περασμένη εβδομάδα και βγήκε αρκετές φορές με γυμνό το στήθος της, που φαινόταν ξεκάθαρα κάτω από διάφανα διχτυωτά ρούχα.

Οι Ιταλοί ντόπιοι έκτοτε χαρακτήρισαν τα ρούχα της «ασεβή και προκλητικά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να λένε ότι «δεν ήταν ευπρόσδεκτοι στη χώρα».

Η Mπιάνκα Σένσορι  είναι επικεφαλής στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας με τα προϊόντα που προωθεί ο ράπερ.

Πρόκειται για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, η Σένσορι ίδρυσε ένα brand κοσμημάτων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν εκείνη και μια φίλη της, η Irene, άρχισαν να φτιάχνουν κολιέ από κρυστάλλους και βραχιόλια Swarovski για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους, χόμπι που αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο.


Μετά την αποφοίτησή της, η Σένσορι έγινε σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για 3 χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες, οπότε και πήρε τη δουλειά στην εταιρεία του Γουέστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.