ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Καινούργιου: «Έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις – Μπορεί να με δει κανείς και να πει ότι το έχω παρακάνει»

«Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια»

Κ.Καινούργιου: «Έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις – Μπορεί να με δει κανείς και να πει ότι το έχω παρακάνει»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο τράπερ Hawk, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. 

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό κανάλι στο YouTube, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι γυναίκες με πλαστικές είναι το πρότυπο της βίζ****».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προσωπικη της εμπειρία με τις πλαστικές.

«Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.