ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Καινούργιου στον Μ.Κονταρό – «Την Δ.Βανδή με τον Β.Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;»

«Όλα θα γίνουν σιγά σιγά» απάντησε ο Μ.Κονταρός

Κ.Καινούργιου στον Μ.Κονταρό – «Την Δ.Βανδή με τον Β.Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;»

H Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στην εκπομπή της, τον Μανώλη Κονταρό και του είπε πως της έχει δώσει μία υπόσχεση την οποία δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει. 

«Η τιμή είναι τεράστια, είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Θα του δώσω ένα μεγάλο φιλί. Έχει υποσχεθεί πως θα με αποκαταστήσει με κάτι κοινούς φίλους που έχουμε, αλλά δεν το βλέπω κ. Κονταρέ. Την Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε. Εμένα;» ρώτησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου. «Όλα θα γίνουν σιγά σιγά» απάντησε ο Μανώλης Κονταρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε μαζί μας, είστε τόσο γλυκός άνθρωπος. Το εκτιμώ πολύ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.