ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Καρντάσιαν: «Χρησιμοποιώ συσκευή σολάριουμ για να αντιμετωπίσω την ψωρίαση – Πραγματικά βοηθάει»

«Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά»

Κ.Καρντάσιαν: «Χρησιμοποιώ συσκευή σολάριουμ για να αντιμετωπίσω την ψωρίαση – Πραγματικά βοηθάει»

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί τη συσκευή σολάριουμ για να αντιμετωπίσει την ψωρίαση.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, για την ψωρίαση που αντιμετωπίζει. Ανέφερε λοιπόν, πως το αυτοάνοσο αυτό αντιμετωπίζεται σε μεγάλο βαθμό, κάνοντας σολάριουμ.

«Έχω ψωρίαση κι αυτό πραγματικά με βοηθάει, όταν είναι έντονη. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά», δήλωσε στην Page Six.

@kimkardashian

♬ original sound – Kim Kardashian

Ήταν ωστόσο, πολλά τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψή της, αναφέροντας πως οι «συμβουλές υγείας που δίνει» μπορεί να βλάψουν κάποιον ακόμα περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδες με ιατρικά θέματα σχολίασαν τη δήλωση της Κιμ Καρντάσιαν, εξηγώντας πως δεν θα έπρεπε να πει κάτι τέτοιο στο κοινό, καθώς σε πολλούς ανθρώπους, η χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας πάνω σε δέρμα που έχει ψωρίαση μπορεί να μην φέρει τα ίδια αποτελέσματα, που είδε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.