ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Πέρι: Το «ατύχημα» της τραγουδίστριας σε ζωντανή εκπομπή – Έσπασε η μεταλλική της μπλούζα (βίντεο)

Αναγκάστηκε να καλύψει το στήθος της με ένα μαξιλάρι

Κ.Πέρι: Το «ατύχημα» της τραγουδίστριας σε ζωντανή εκπομπή – Έσπασε η μεταλλική της μπλούζα (βίντεο)

Η Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια του «American Idol», το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, είχε ένα ενδυματολογικό ατύχημα στον «αέρα».

Η ιδιαίτερη μπλούζα της γνωστής τραγουδίστριας έσπασε κατά τη διάρκεια του μουσικού σόου, αλλά η ίδια κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την βοηθήσουν, ωστόσο η Κέιτι Πέρι δεν κατάφερε να διορθώσει την μπλούζα της.

Τελικά η 39χρονη ποπ σταρ πήρε ένα μαξιλάρι και το κρατούσε για να καλύψει το στήθος της.

«Η μπλούζα μου έσπασε #idol», σχολίασε η 39χρονη ποπ-σταρ , Κέτι Πέρι, στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η μεταλλική μπλούζα της Κέιτι Πέρι είναι της σχεδιάστριας Κέιτ Μπάρτον, η οποία σχολίασε στo Instagram πως την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.