ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Στικούδη: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (φώτο)

Ο άντρας μου, όταν με είδε είπε «καλή διασκέδαση κουκλάρα μου»

Κ.Στικούδη: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (φώτο)

Σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου, βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, τραβώντας τα βλέμματα με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Σε κοινές δηλώσεις τους με τον σχεδιαστή, ρωτήθηκαν για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις μιας εγκυμονούσας.

Η τραγουδίστρια που ήδη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ρωτήθηκε συγκεκριμένα από τον ρεπόρτερ που της απέσπασε τις δηλώσεις, τι είπε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, όταν την είδε τόσο αποκαλυπτικά ντυμένη.

«Μου είπε “καλή διασκέδαση κουκλάρα μου”» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν με ζηλεύει, θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα αν με ζήλευε; Εγώ καμιά φορά ζηλεύω» είπε η Κατερίνα Στικούδη στο «MEGA Καλημέρα».

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» για την εγκυμοσύνη της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Την περνάω εύκολα, στα χαλαρά.

Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Δυσκολεύεσαι να γυρίσεις λίγο από εκεί, δυσκολεύεσαι να γυρίσεις από εδώ. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη.

Η αλλαγή στο σώμα και στην όλη κατάσταση είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν χρειάζεται να μας αγχώνει καθόλου ούτε και εμείς να αγχώνουμε τους άλλους. Να αγκαλιάσει το σώμα της. Αν πεινάει, ας φάει. Αν δεν θέλει ας μην φάει. Και όποτε θέλει ας τα χάσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.