ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Στικούδη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γενέθλια του γιου της (φώτο)

Βρίσκεται πλέον στον 5ο μήνα την εγκυμοσύνης της

Κ.Στικούδη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στα γενέθλια του γιου της (φώτο)

Τα γενέθλια του γιου της, Βύρωνα, γιόρτασε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Μάλιστα φρόντισε να κάνει τη μέρα των γενεθλίων του μπόμπιρα ξεχωριστή, παραγγέλνοντας πολύχρωμα γλυκά και μία υπέροχη διώροφη τούρτα με θέμα το Muppet Show!

«Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή και σ ευχαριστούμε γι’ αυτό !! Χρόνια πολλά Βυρωνάκι μας! The muppet show party!!» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σ’ αυτές η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια πόζαρε με αθλητικό λουκ και με την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σε πρώτο πλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαριτωμένη και πολύ χαρούμενη ως μανούλα, η Κατερίνα Στικούδη έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα την ημέρα των γενεθλίων του γιου της, όσο και ο μικρός, ζώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γλυκιά περίοδο αναμονής για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.