ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλομοίρα: Σάλος με το νέο βίντεο που δημοσίευσε – «Γιατί έγινες έτσι;» σχολιάζουν οι θαυμαστές της (βίντεο)

«Αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω», ανέφερε χρήστης στο Instagram

Καλομοίρα: Σάλος με το νέο βίντεο που δημοσίευσε – «Γιατί έγινες έτσι;» σχολιάζουν οι θαυμαστές της (βίντεο)

Η Καλομοίρα έκανε ξανά την εμφάνισή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα νέο βίντεο, την Παρασκευή 23/2.

Ο σκοπός της, ήταν να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, το οποίο τραγούδησε παίζοντας παράλληλα, πιάνο.

Το ενδιαφέρον κάποιων όμως, δεν στράφηκε στο τραγούδι αλλά στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία πλέον έχει υιοθετήσει μακριά καστανά μαλλιά, μετά από καιρό και για αρκετούς, το έχει παρακάνει με τις επεμβάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, της σχολίασαν ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό της, πιθανότατα από μπότοξ. «Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από αυτά τα σχόλια.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Δεν έλειψαν και οι φαν της, που θέλησαν να την υπερασπιστούν και τα «έβαλαν» με όσους επέκριναν την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της. Πολλοί έγραψαν, ότι «είσαι πολύ όμορφη και φρέσκια» ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για το πόσο της πηγαίνει το λουκ με τα μακριά μαλλιά.

Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!». 

Η Καλομοίρα δεν έχει αρνηθεί, πως έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Τον Ιούνιο, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά. Όταν ακούω για το Fame Story, συγκινούμαι. Νιώθω ότι έχω πολλά να τους δώσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.