ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάνιε Γουέστ: Η νέα εμφάνιση της Μπιάνκα Σένσορι που «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων (φώτο-βίντεο)

Εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν με ένα στενό λευκό μπλουζάκι που έγραφε «WET» στο στήθος

Κάνιε Γουέστ: Η νέα εμφάνιση της Μπιάνκα Σένσορι που «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων (φώτο-βίντεο)

Η νέα εμφάνιση της συζύγου του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σένσορι, «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων για άλλη μια φορά, καθώς πήγαν σε ένα σολάριουμ στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Η 29χρονη έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν με ένα στενό λευκό μπλουζάκι που έγραφε «WET» στο στήθος.

Ωστόσο, δεν ήταν η μπλούζα της που αποδείχθηκε το πιο ακραίο κομμάτι του συνόλου της, καθώς μια πιο προσεκτική εξέταση του μικροσκοπικού μαύρου σορτς της αποκάλυψε ένα πολύ ασυνήθιστο στοιχείο.

Μια μικρή τρύπα ήταν ορατή στο μπροστινό μέρος του παντελονιού, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών.

Ο Γουέστ – ο οποίος πρόσφατα τοποθέτησε δόντια τιτανίου αξίας 850 χιλιάδων δολαρίων – μοιράζεται γενικώς άκρως σεξουαλικές εικόνες της συζύγου του.

Έτσι, και αυτή τη φορά μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ιδιαίτερη εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.