ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος από τη δημοσίευση των -σχεδόν- γυμνών φωτογραφιών της συζύγου του από το ίδιο τον ράπερ Κάνιε Γουέστ

Ο ράπερ ανάρτησε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της Μπιάνκα Σένσορι, όπου φορά μόνο μικροσκοπικά εσώρουχα

Σάλος από τη δημοσίευση των -σχεδόν- γυμνών φωτογραφιών της συζύγου του από το ίδιο τον ράπερ Κάνιε Γουέστ

Σάλο έχει προκαλέσει στο κοινό του η κίνηση του Κάνιε Γουέστ να δημοσιεύσει αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της συζύγου του, Μπιάνκα Σένσορι στα social media.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της, στις οποίες φορά εσώρουχα, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Στα στιγμιότυπα αυτά, η Μπιάνκα Σένσορι φορά ένα σουτιέν, το οποίο καλύπτει μόνο τις θηλές της, ένα «μικροσκοπικό» εσώρουχο και μαύρο κορσέ.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ράπερ, η σύζυγός του φορά ένα ακόμα πιο… κοφτό εσώρουχο και ψηλές κάλτσες, ενώ το στήθος της καλύπτει ένα στράπλες τοπ με γούνα.

Οι αναρτήσεις του δεν έμειναν ασχολίαστες από το κοινό του, που «καταδίκασε» την κίνηση αυτή, εξηγώντας στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες πως «εκθέτει τη σύζυγό του». Άλλοι τον κατηγορούν πως τη χρησιμοποιεί σαν «κούκλα» του, αφού τη ντύνει και τη φωτογραφίζει όπως εκείνος θέλει.

Δεν είναι μάλιστα, λίγοι εκείνοι που απευθυνόμενοι στη Μπιάνκα Σένσορι, γράφουν πως «πρέπει να αναθεωρήσει τη σχέση της με τον ράπερ» ή «να πάρει τον έλεγχο της ζωής της πίσω».

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.