ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καρφιά» από τον Κ.Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα όταν άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»

«Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιολόγη μορφωση» είπε για την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»

«Καρφιά» από τον Κ.Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα όταν άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»

Με «καρφιά» απάντησε Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει πολυσυζητηθεί τις τελευταίες μέρες.

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στην 49χρονη Τζόρτζια, ο 83χρονος νομικός απάντησε ότι «έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιόλογη μόρφωση».

«Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρύονται έναν μαντράχαλο π@@@η» συμπλήρωσε.

Όπως είπε «έχουμε έναν δεσμό και θα δούμε πώς θα καταλήξει» αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση αλλά δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.

Είχαν προηγηθεί οι απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη που έδωσε πριν από μερικά 24ωρα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν χρήστης του TikTok την είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, όχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των… 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

@georgiasiakavara

Απάντηση στον χρήστη @user36357058 IG:GEORGIA SIAKAVARA #περνωκαιμονημουκαλα💪😋 #μοναχοςσουχορευεκιοσοθελειςπηδα #πιοκαληημοναξια #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα

♬ πρωτότυπος ήχος – Unstable artist

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.