ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καρφιά» από τον πρώην της Δ.Βαμβακούση: Ο «Ντάνος» είναι αντροχωρίστρα με κομποσκοίνι – Του έβγαλε τραγούδι

Στο τραγούδι, ο Dr. Pips λέει: «Την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες, πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι χριστιανικό»

«Καρφιά» από τον πρώην της Δ.Βαμβακούση: Ο «Ντάνος» είναι αντροχωρίστρα με κομποσκοίνι – Του έβγαλε τραγούδι

Ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβακούση έχει ακολουθήσει την καριέρα ράπερ και με το νέο του τραγούδι «ρίχνει τα βέλη» του σε εκείνη αλλά και τον νέο της σύντροφο Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πρόκειται για τον Dr. Pips, ο οποίος είχε συστηθεί ως Σπύρος Γουρδούπης όταν είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2019, την ίδια χρονιά με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Στους στίχους του, ο ίδιος στέλνει μήνυμα σε κάποιον που «τον χώρισε από τη γυναίκα του». Στα όσα τραγουδά, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, πως ο ράπερ εννοεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιας και αναφέρεται στη θρησκεία, την ίδια ώρα που και ο «Ντάνος» και το μοντέλο έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους με τον Θεό και πώς έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, μέσα από την πίστη τους.

Οι στίχοι

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω. Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρω, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.