ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καταγγελία για τον θάνατο της Μ.Χρονοπούλου: «Την έσπρωξαν ή τη χτύπησαν – Δεν έπεσε μόνη της»

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις»

Καταγγελία για τον θάνατο της Μ.Χρονοπούλου: «Την έσπρωξαν ή τη χτύπησαν – Δεν έπεσε μόνη της»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και είπε ότι η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ότι στη συνέχεια διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης είπε επίσης ότι εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας για την υπόθεση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, αυτό το πρόσωπο γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τον θάνατό της

Υπενθυμίζεται ότι η εμβληματική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια στο σαλόνι του σπιτιού της στην Παιανία και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μάλιστα, έμεινε πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

«Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί», σχολίασε ο δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο είπε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο οποίος εκτίμησε ότι η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.