ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατερίνα Στανίση: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα»

Ακόμα θυμήθηκε τον θαυμαστή της που «μπήκε στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα»

Κατερίνα Στανίση: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα»

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τον ανταγωνισμό στον χώρο του τραγουδιού και αποκάλυψε, ότι ένας συνάδελφός της στη Θεσσαλονίκη, πολύ γνωστός στο ελληνικό κοινό, κάποτε της «έστειλε» μπράβους.

Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Status» του AstraTv, όπου αρχικά είπε: «Πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, να δουλέψουμε πάμε. Είναι πάρα πολύ γνωστός αυτός, ακόμα και σήμερα, μεγάλο όνομα. Πειράχτηκα πάρα πολύ. Έκτοτε έγιναν προτάσεις να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ε, όχι και λίγο ακραίο!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Στανίση θυμήθηκε ακόμη, τον θαυμαστή της που μπήκε με φορτηγό μέσα στο κέντρο, όπου εμφανιζόταν. «Ένας θαυμαστής μου έχει μπει στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα! Μου έχουν ρίξει ολόκληρα κοντέινερς με λουλούδια. Έκανα καλή οικονομική διαχείριση, αλλά έχασα λεφτά την περίοδο της κρίσης. Από τα λεφτά που έβγαλα πήρα ένα σπίτι για μένα, ένα στη μάνα μου και άλλαξα και 2-3 αυτοκίνητα» είπε η Κατερίνα Στανίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.