ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαι ελεύθερη – Ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια»

Τι είπε το μοντέλο για την προσωπική της ζωή

Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαι ελεύθερη – Ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια»

Η Κάτια Ταραμπάνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε σε συμπεριφορές πρώην συντρόφων της που την ενόχλησαν.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχή της το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση.

«Πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μία εκπομπή μόδας, ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ ή κάτι με φαγητό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την παρουσίαση της «Φάρμας» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα, γιατί έχει χιούμορ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ειδικά όταν η δουλειά αφορά την κάμερα. Οι παρουσιαστές δεν υποκρινόμαστε, είναι ένα είδος υποκριτικής, αλλά με την ωραία έννοια». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους πρώην συντρόφους της. «Είμαι ελεύθερη, έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια. Με πείραξαν συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου, μίλησαν για μένα ενώ έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν. Ελπίζω να έκανε καλό στη δουλειά τους», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.