
Ένα κοινό πάρτι γενεθλίων έκαναν η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετατρέποντας τη φετινά τους γενέθλια σε μια μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όπου αποκάλυψαν και επίσημα πλέον την σχέση τους.
Το μοντέλο είχε τα γενέθλιά του την Τετάρτη 13 Μαΐου, ενώ η τραγουδίστρια γιόρτασε μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη 14 Μαΐου. Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής επέλεξαν να τα γιορτάσουν από κοινού, οργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τους δικούς τους ανθρώπους.
Το πάρτι έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος είχε στηθεί κατάλληλα για τη βραδιά, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό, να διασκεδάσουν με μουσική και να χορέψουν μέχρι αργά, σε ένα ζεστό και χαλαρό κλίμα.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.