ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Καυτές» δηλώσεις από την Γ.Πάλτροου για Μπεν Άφλεκ και Μπραντ Πιτ – Αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής

Δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα

«Καυτές» δηλώσεις από την Γ.Πάλτροου για Μπεν Άφλεκ και Μπραντ Πιτ – Αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ και τον Μπεν Άφλεκ και δεν δίστασε να προχωρήσει σε «καυτές» δηλώσεις για τους δύο σταρ.

Έτσι, η επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου, όταν είχε ερωτηθεί για τις πρώην σχέσεις της τον Πιτ και τον Άφλεκ, σε σχέση με το ποιος ήταν καλύτερος εραστής, δεν είχε διστάσει να μιλήσει πάρα πολύ ανοιχτά για το θέμα. Συγκεκριμένα, η Πάλτροου είχε πει ότι ο Άφλεκ ήταν «από τεχνικής άποψης τέλειος», ωστόσο με τον Πιτ είχε νιώσει μια ιδιαίτερη χημεία.

«Είναι πολύ δύσκολο [να πω ποιος ήταν καλύτερος εραστής]. Γιατί με τον Μπραντ είχαμε τεράστια χημεία μεταξύ μας, τύπου η αγάπη της ζωής μου και από την άλλη ο Μπεν ήταν τεχνικά τέλειος».

Με τον Πιτ μάλιστα υπήρξε και αρραβωνιασμένη για σχεδόν έξι μήνες, πράγμα που σήμερα πολλοί έχουν ξεχάσει. Η πρόταση γάμου τής είχε γίνει το 1996 στην Αργεντινή, όπου βρισκόντουσαν με τον Πιττ για διακοπές. Ποτέ δε μάθαμε τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν προχώρησαν στο γάμο, η Πάλτροου ωστόσο είχε αποκαλύψει πριν μήνες ότι εκείνος ήταν εννιά χρόνια πιο μεγάλος και γνώριζε τι ήθελε, ενώ η ίδια ακόμα ψαχνόταν.

Στο τέλος είχε αισθανθεί πως δεν ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο πράγμα κι έτσι αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα. Η Πάλτροου με τον Πιτ διατηρούν ακόμα και σήμερα φιλικές σχέσεις και η ίδια υποστηρίζει πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που της αρέσει πάρα πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.