ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέι Άλβες: Η πιο σέξι βολεϊμπολίστρια του κόσμου είναι «κουνελάκι» του Playboy (φώτο)

Η νεαρή Βραζιλιάνα άλλαξε τη ζωή της με την είσοδο της στο OnlyFans

Κέι Άλβες: Η πιο σέξι βολεϊμπολίστρια του κόσμου είναι «κουνελάκι» του Playboy (φώτο)

Η Κέι Άλβες είναι η πιο σέξι βολεϊμπολίστρια του πλανήτη, αν και δεν έχει αξιόλογη καριέρα στο άθλημα, αλλά έγινε γνωστή μέσα από το OnlyFans. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playboy (@playboy)

Η νεαρή Βραζιλιάνα άλλαξε τη ζωή της με την είσοδο της στο OnlyFans. Βγάζει εκατοντάδες φορές περισσότερα χρήματα από το βόλεϊ και είναι από τις πλέον διάσημες influencer αφού μόνο στο Instragram έχει 13,6 εκατ. ακόλουθους.

Η Κέι Άλβες λοιπόν έγινε… κουνελάκι του Playboy αφού φωτογραφήθηκε για το γνωστό ανδρικό περιοδικό. Αν και Βραζιλιάνα φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη τυλιγμένη όχι με σημαία της πατρίδας της αλλά των ΗΠΑ.

«Όταν ήμουν νεότερη, η συνεργασία με το Playboy φαινόταν σαν ένας πολύ μακρινός στόχος. Μα ήταν πάντα το όνειρό μου, γι’ αυτό δούλεψα σκληρά και το πραγματοποίησα. Νιώθω ενθουσιασμένη και νιώθω ότι το 2024 θα είναι η χρονιά μου!» είπε μεταξύ άλλων η Άλβες.

Η σέξι Βραζιλιάνα έχει… χρεωθεί σχέσεις με τον Βινίσιους Τζούνιορ και τον Χάμες Ροντρίγκεζ ενώ όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Νεϊμάρ της είχε προτείνει να κάνουν… τρίο με την αδελφή της.

Εκείνη κατά δήλωσή της αρνήθηκε.

Όταν είχε ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans είχε δηλώσει:  «Από πολύ μικρή, πάντα έλεγα στους γονείς μου ότι θα γίνω γνωστή σε όλο τον κόσμο. Πάντα μου άρεσε να βγάζω φωτογραφίες και να της ανεβάζω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.