ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Πέρι: Ακόμα μία προκλητική ανάρτησή της – Κατέβασε το παντελόνι της δημοσίως (φώτο)

Μοιράστηκε με τους ακολούθους της φωτογραφίες από τη μέρα που πήγε στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ Coachella

Κ.Πέρι: Ακόμα μία προκλητική ανάρτησή της – Κατέβασε το παντελόνι της δημοσίως (φώτο)

Η Κέιτι Πέρι έκανε ακόμα μία προκλητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 39χρονη ποζάρει με αποκαλυπτικά ρούχα σε σέξι φωτογραφίσεις για το Instagram της, κινήσεις πρωτοφανείς για τους εκατομμύρια φαν της.

Τώρα, η Πέρι μοιράστηκε με τους ακολούθους της, φωτογραφίες από τη μέρα που πήγε στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που επέλεξε για την ανάρτησή της, η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να περπατάει μαζί με την παρέα της στον δρόμο και να έχει κατεβάσει το παντελόνι της με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της.

Τις προάλλες, η Κέιτι Πέρι πόζαρε με ένα σέξι κόκκινο σύνολο στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το πίσω μέρος της εφαρμοστής φούστας της και μία πεταλούδα που είναι σχηματισμένη σαν τατουάζ, στη μέση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο στιγμιότυπο όμως, η Κέιτι Πέρι με μακριά αλογοουρά στα μαλλιά της και ψηλά τακούνια, δείχνει και τα οπίσθιά της, μέσα από το δέσιμο της φούστας που θυμίζει κορσέ. «Κέιτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό» της έγραψε ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.