ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κερτ Κομπέιν: Κυκλοφόρησε φωτογραφία με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης που δείχνει πως θα ήταν σήμερα αν ζούσε

Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 57 ετών

Κερτ Κομπέιν: Κυκλοφόρησε φωτογραφία με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης που δείχνει πως θα ήταν σήμερα αν ζούσε

Μια εικόνα που δείχνει, πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσε, ο σταρ των Nirvana Κερτ Κομπέιν, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Με τη χρήση AI εφαρμογής, δηλαδή τεχνητής νοημοσύνης, κυκλοφόρησε ένα στιγμιότυπο που δείχνει, πώς θα έμοιαζε περίπου ο Κομπέιν αν ζούσε σήμερα, σε ηλικία 57 ετών.

Το Daily Star δημοσίευσε την εικόνα, που δημιουργήθηκε μέσω του Midjourney.

Δείτε την εικόνα

Ο Κερτ Κομπέιν, ο οποίος ήταν χρήστης ηρωίνης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη συνοικία Lake Washington του Σιάτλ στις 8 Απριλίου 1994. Το σώμα του βρισκόταν εκεί για μέρες και βρέθηκαν σ`αυτό συγκεντρωμένα μεγάλα ποσά ηρωίνης και ίχνη από ηρεμιστικά. Η ιατροδικαστική έκθεση εκτιμά πως πέθανε στις 5 Απριλίου 1994.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι και σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο 27χρονος ροκ σταρ δολοφονήθηκε. Θεωρείται πρωτοπόρος και κορυφαίος στην ιστορία του grunge και η μουσική του επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι σήμερα την παγκόσμια ροκ μουσική σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.