ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέβιν Σόρμπο: Ο τηλεοπτικός «Ηρακλής» αποκαλύπτει – «Μπήκα στη μαύρη λίστα του Χόλυγουντ επειδή είμαι Χριστιανός»

Ο 64χρονος πλέον ηθοποιός χάθηκε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας και κατηγορεί το Χόλιγουντ γι' αυτό

Κέβιν Σόρμπο: Ο τηλεοπτικός «Ηρακλής» αποκαλύπτει – «Μπήκα στη μαύρη λίστα του Χόλυγουντ επειδή είμαι Χριστιανός»

Ο τηλεοπτικός «Ηρακλής» έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Hercules: The Legendary Journeys», που διήρκησε έξι σεζόν.

Ο λόγος για τον Κέβιν Σόρμπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τον μυθολογικό ήρωα. Η τηλεοπτική σειρά που τον ανέδειξε, μετατράπηκε σε cult απόλαυση των καλοκαιρινών μεσημεριών.

Ωστόσο, ο 64χρονος πλέον ηθοποιός χάθηκε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας και κατηγορεί το Χόλυγουντ γι’ αυτό.

Ο Αμερικανός ηθοποιός θεωρεί ότι μπήκε στη «μαύρη λίστα» λόγω των συντηρητικών, θρησκευτικών του πεποιθήσεων, πέφτοντας θύμα του «cancel culture».

Μιλώντας στο Fox News, ο Κέβιν Σόρμπο εξομολογήθηκε ότι πήρε χωριστούς δρόμους με τους επί χρόνια μάνατζερ του γι’ αυτό το λόγο: «Ήταν λυπηρό για μένα, το ότι ο μάνατζερ και ο ατζέντης μου για τόσα χρόνια είπαν ότι δεν μπορούμε να σου βρούμε πια δουλειά και να συνεργαστούμε μαζί σου επειδή είσαι Χριστιανός και συντηρητικός.

Έχουμε ένα τεράστιο χάσμα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, και αυτό διαιωνίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, διαιωνίζεται από τις ταινίες, την τηλεόραση. Δεν τρέφω θυμό και μίσος για τους ανθρώπους. Έχω διαφορετική άποψη».

Ο ηθοποιός έχει κάνει κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις τα τελευταία χρόνια ενώ το Facebook «κατέβασε» τον λογαριασμό του. Έχει κατηγορηθεί για αντισημιτισμό ενώ υποστήριξε ότι οι ταραχοποιοί που εισέβαλλαν το 2021 στο Καπιτώλιο ήταν στην πραγματικότητα μεταμφιεσμένοι ακτιβιστές του Antifa κινήματος.

Ο ηθοποιός και παραγωγός έχει δημιουργήσει τα δικά του Sorbo Studios με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Σαμ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Μπρέντον, influencer στα social media, τον Σέιν και την Οκτάβια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος επιλέγει πλέον να πρωταγωνιστεί σε οικογενειακές ταινίες με βάση την πίστη στον Θεό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.