ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κέβιν Σπέισι – Αθώος για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων: «Νιώθω ευγνώμων»

Οι ένορκοι έλαβαν αυτή την απόφαση στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο

Κέβιν Σπέισι – Αθώος για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων: «Νιώθω ευγνώμων»

Ο οσκαρικός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων για την αθώωσή του. Σε δηλώσεις που έκανε ο 64χρονος, σύμφωνα με τη DailyMail, τόνισε πως νιώθει «ευγνώμων».

«Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστώ, μετά από αυτό που μόλις συνέβη σήμερα. Αλλά θα ήθελα να πω ότι είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην επιτροπή των ενόρκων που αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία και όλα τα γεγονότα, προτού λάβει την απόφασή της», δήλωσε.

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους ήταν στο δικαστικό μέγαρο, την ασφάλεια, τον Έβαν Λόβενσταϊν κι όλους εκείνους που μας φρόντιζαν κάθε μέρα. Τη νομική μου ομάδα που ήταν εδώ καθημερινά για εμένα», συμπλήρωσε.

Οι ένορκοι έλαβαν αυτή την απόφαση στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο σήμερα Τετάρτη (26.7.2023).

Οι ένορκοι έκαναν 2 ημέρες για να λάβουν την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν σήμερα.

Ο Κέβιν Σπέισι είναι αθώος για τις 9 κατηγορίες που αντιμετώπιζε μετά από καταγγελίες, για σεξουαλική επίθεση, άσεμνη παρενόχληση αλλά και τη σοβαρότερη κατηγορία από όλες, ότι εξανάγκασε άτομο να προβεί σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το Variety, ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση, η οποία βγήκε μετά από περίπου 4,5 εβδομάδες που εκδικαζόταν η υπόθεση στο δικαστήριο Southwark Crown στο Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νομική ομάδα του τον χάιδευε στην πλάτη για να τον ηρεμήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.