ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίλιαν Μέρφι: Τον έπιασαν «στα πράσα» να ουρεί δημοσίως σε σοκάκι στο Λονδίνο (φωτο)

Η πολύ μπύρα δεν του βρήκε σε καλό...

Κίλιαν Μέρφι: Τον έπιασαν «στα πράσα» να ουρεί δημοσίως σε σοκάκι στο Λονδίνο (φωτο)

Ο Κίλιαν Μέρφι διασκέδασε με φίλους και αρκετό αλκοόλ στο Λονδίνο και φέρεται να ούρησε σε ένα σοκάκι στην περιοχή.

O 46χρονος ηθοποιός απόλαυσε μια μπύρα Guinness με τον Στίβεν Νάιτ, δημιουργό της σειράς «Peaky Bilnders». O Μέρφι ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να μοιράσει αυτόγραφα σε όσους τον αναγνώρισαν.

Ο δημιουργός και ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς συνέχισαν σε άλλο μαγαζί, αυτή τη φορά πίνοντας σαμπάνια. Ο Στίβεν Ντιν αποχώρησε περίπου στις 8 το βράδυ σε αντίθεση με τον Μέρφι που συνέχισε με κάποιους φίλους του σύμφωνα με την Daily Mail.

Περίπου μια ώρα αργότερα ο Κίλιαν Μέρφι πήρε τον δρόμο για το σπίτι του, αφού πρώτα φέρεται να ούρησε σε κοντινό σοκάκι, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail που δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται ένας άνδρας με σηκωμένη κουκούλα.

Η προετοιμασία του Μέρφι για τον ρόλο στους Peaky Bilnders

Η συνάντηση του Κίλιαν Μέρφι με τον Στίβεν Νάιτ έρχεται εν μέσω πολλών φημών για την πολυαναμενόμενη ταινία Peaky Blinders η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Το 2022 ο Κίλιαν Μέρφι είχε μιλήσει για την προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να υποδυθεί τον ρόλο του Τόμας Σέλμπι στην σειρά. Είχε τονίσει ότι ο ίδιος δεν φημίζεται για την σωματική του διάπλαση και έτσι ήταν αναγκασμένος τα καταναλώνει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και να κάνει εντατική γυμναστική με βάρη.

Παράλληλα ο ταλαντούχος, Ιρλανδός, ηθοποιός χρειάστηκε να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Στίβεν Νάιτ στο Μπέρμιγχαμ, την πόλη που διαδραματίζεται η σειρά, προκειμένου να αντιγράψει την προφορά των ντόπιων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πίναμε Guinness με τον Στίβεν και τους φίλους του. Εκείνοι τραγουδούσαν συνθήματα της Μπέρμιγχαμ Σίτι και έλεγαν διάφορες ιστορίες. Εγώ τα ηχογραφούσα με το iPhone μου για να αντιγράψω την προφορά», είχε πει μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.