ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιμ Καρντάσιαν: «Έχω ακόμα το σύνδρομο του απατεώνα» – Η φωτογράφιση της για το εξώφυλλο του «Time»

Η τηλεπερσόνα εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της

Κιμ Καρντάσιαν: «Έχω ακόμα το σύνδρομο του απατεώνα» – Η φωτογράφιση της για το εξώφυλλο του «Time»

Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» φιγουράρει η Κιμ Καρντάσιαν η 42χρονη ποζάρει φορώντας μαύρο, εφαρμοστό outfit που αναδεικνύει τις καμπύλες της και προκαλεί πάταγο.

Η ίδια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, ωστόσο κρατά χαμηλά τόνους. Αν και η εταιρεία της, με το όνομα SKIMS, γνωρίζει τεράστια επιτυχία και συγκαταλέγεται στις 100 πιο επιδραστικές στον κόσμο μαζί με τις Taco Bell, Disney και TikTok, η Κιμ Καρντάσιαν είναι μετριοπαθής και κάνει σεμνές δηλώσεις.

Μιλώντας στο περιοδικό, αναφέρει ότι αισθάνεται πως τα κατάφερε και αποκαλύπτει πως της αρέσει να δοκιμάζει τα προϊόντα που πουλά.

«Μου αρέσει πάντα να τα δοκιμάζω επάνω μου. Μπορώ να καταλάβω με αυτό τον τρόπο αν υπάρχουν αστοχίες», επισημαίνει.

Μάλιστα, εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της.

Σημειώνεται, ότι η SKIMS ξεκίνησε το 2019 και τρία χρόνια αργότερα αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ιδέα να δημιουργήσει προϊόντα που «διαμορφώνουν» το σώμα προήλθε από τις ανάγκες της Κιμ. Η μάρκα πουλάει shapewear εσώρουχα, καθώς και ρούχα για το σπίτι, όπως πιτζάμες, ρόμπες ύπνου και αθλητικά παντελόνια.

Σύμφωνα, με την εμπνεύστριά της, το ερχόμενο φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει και μια σειρά ανδρικών loungewear.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας της; Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται ότι έχει το «σύνδρομο του απατεώνα».

«Αυτό είναι που με κρατά σε εγρήγορση. Καταλαβαίνω όμως ότι ίσως στα 50 μου, δεν θα θέλω να ποζάρω με το εσώρουχό μου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνουμε όσο πιο νέες μπορούμε. Δεν πρόκειται να βγούμε έξω χωρίς να προσπαθήσουμε», καταλήγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.