ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κιμ Καρντάσιαν κατά της αδελφής της Κόρτνεϊ: «Με μισεί – Δεν γίνεται να ζηλεύεις την οικογένειά σου»

Η συνεργασία της Κόρτνεϊ που έκανε έξαλλη την Κιμ

Κιμ Καρντάσιαν κατά της αδελφής της Κόρτνεϊ: «Με μισεί – Δεν γίνεται να ζηλεύεις την οικογένειά σου»

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Κardashians» οι σχέσεις της Κιμ Καρντάσιαν και της αδερφής της Κόρτνεϊ έφτασαν στα άκρα, όταν η δεύτερη επιτέθηκε στην πρώτη επειδή συνεργάστηκε με την «Dolce & Gabbana».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η κόντρα ξέσπασε, επειδή ο οίκος επιμελήθηκε το νυφικό της στον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία.

«Μου είπε ότι προσπαθώ να την αντιγράψω, ενώ είναι εκείνη που προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να με κατηγορήσει. Με μισεί», είπε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ.

«Είναι οκ. Αν κάποιος θέλει να βουτήξει στη μιζέρια και σε χαλάει, τότε τον αφήνεις πίσω και προχωράς. Δεν γίνεται να ζηλεύεις την οικογένειά σου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, η μητέρα της είπε πως «όταν πρόκειται για την Κιμ και την Κόρτνεϊ, καμία από τις δύο δεν έχει δίκιο και καμία άδικο. Θα περάσει μόνο του. Ξέρω τα κορίτσια μου και γνωρίζω τη βαθιά αγάπη που τρέφει η μία για την άλλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.