ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιμ Καρντάσιαν: Οι σέξι βουτιές στο ποτάμι και το… παράπονο για το photobombing (φωτο)

«Δεν μπορεί ένα κορίτσι να βγάλει μια καλή σόλο φωτογραφία παρακαλώωωωω» αναφέρει η διάσημη τηλεπερσόνα

Κιμ Καρντάσιαν: Οι σέξι βουτιές στο ποτάμι και το… παράπονο για το photobombing (φωτο)

Μια σειρά από φωτογραφίες δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν από τις διακοπές που κάνει αυτό το διάστημα με την οικογένειά της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα του ριάλιτι «The Kardashians» επέλεξε το ποτάμι αντί για τη θάλασσα, προκειμένου να απολαύσει τις βουτιές της με το σέξι μαύρο μπικίνι της, όπου φυσικά στη συνέχεια της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα, που τη δείχνουν να βουτά σε ένα ποτάμι, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Πίσω της σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και η κόρη της, Νορθ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, σχολίασε: «Δεν μπορεί ένα κορίτσι να βγάλει μια καλή σόλο φωτογραφία παρακαλώωωωω», σαν «υπονοούμενο» για τους υπόλοιπους που μπήκαν στο πλάνο της.

Η Καρντάσιαν δεν μοιράστηκε πού ακριβώς έκανε διακοπές, όμως εθεάθη να παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται στην Ιαπωνία, την Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.