ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κιμ Καρντάσιαν: Πόζαρε με σέξι μαγιό και έβαλε «φωτιά» στο Instagram (φωτο)

Παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν με μαγιό της εταιρείας της Skims

Κιμ Καρντάσιαν: Πόζαρε με σέξι μαγιό και έβαλε «φωτιά» στο Instagram (φωτο)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 07:00): Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνίστησε στη σέξι φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν με μαγιό της εταιρείας της Skims.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα πήρε σέξι πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας ορισμένα από τα μαγιό της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Απριλίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες για την καμπάνια αυτή επελέγησαν μπικίνι και ολόσωμα με snakeskin αλλά και σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα και κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της Καρντάσιαν.

Την φωτογράφιση για τα μαγιό της εταιρείας της Καρντάσιαν ανέλαβε ο βρετανός φωτογράφος Νικ Νάιτ με στόχο να απαθανατίσει την κολεξιόν με ένα στιλ που θα θυμίζει τις κλασσικές και avant-garde καμπάνιες τους από την δεκαετία του 2000, όπως είχε ανακοινώσει πριν από καιρό η Skims.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.