ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κίνα: Ο Κιάνου Ριβς πλέον δεν… «υπάρχει»! – Διαγράφηκε λόγω συμμετοχής σε εκδήλωση για το Θιβέτ!

Από εδώ και στο εξής η φήμη του Κ.Ριβς «μετρά» 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους λιγότερους

Κίνα: Ο Κιάνου Ριβς πλέον δεν… «υπάρχει»! – Διαγράφηκε λόγω συμμετοχής σε εκδήλωση για το Θιβέτ!

Το όνομα του Κιάνου Ριβς αποτελεί παρελθόν για την Κίνα, μετά την απόφαση των αρχών να διαγράψουν κάθε ίχνος του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, οι κινεζικές αρχές πήραν την απόφαση να διαγράψουν κάθε στοιχείο που έχει σχέση με τον ηθοποιό.

Αυτό συνεπάγεται και την «εξαφάνιση» δημοφιλών ταινιών, στις οποίες έχει λάβει μέρος, όπως τα «Matrix» και τα «John Wick».

Οι πολίτες της χώρας όσο και να ψάξουν για τον Ριβς στις μηχανές αναζήτησης, δεν πρόκειται να βρουν τίποτα, που να αφορά τον αστέρα του Χόλιγουντ.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι πλατφόρμες Tencent και iQiyi αφαίρεσαν περισσότερες από 19 ταινίες του Ριβς από τις υπηρεσίες τους.

Η απόφαση της κυβέρνησης, έχει να κάνει με τη συμμετοχή του ηθοποιού σε συναυλία που διοργάνωσε το Tibet House US, στις 3 Μαρτίου.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με πρωτοβουλία του Δαλάι Λάμα. Στόχος της συναυλίας ήταν η διατήρηση των αρχαίων παραδόσεων της φιλοσοφίας, της επιστήμης του νου, της τέχνης και του πολιτισμού του Θιβέτ.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός και όποιος συνδέεται με αυτόν, είναι κάθε άλλο παρά προσφιλής στις κινεζικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη στιγμή που ο Ριβς και οποιαδήποτε δουλειά του δεν θα προβάλλονται στο μεγαλύτερο εν δυνάμει κινηματογραφικό κοινό παγκοσμίως, είναι αρκετά αμφίβολο αν θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη λίστα μεγάλων παραγωγών ταινιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.