ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα αρνητικά σχόλια για τη νέα της τόπλες φωτογραφία στο Instagram – «Κρίμα»

«Το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία»

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα αρνητικά σχόλια για τη νέα της τόπλες φωτογραφία στο Instagram – «Κρίμα»

Η ηθοποιός του «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα ημίγυμνη φωτογραφία, η οποία μάλλον δεν άρεσε στους θαυμαστές της.

Η ίδια βρίσκεται στους Παξούς αυτό το διάστημα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, ποζάρει σε μια από τις παραλίες του νησιού, φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα κοντό κόκκινο μπλουζάκι.

Ωστόσο, έχει σηκώσει τη μπλούζα της πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Στη συνέχεια, φρόντισε να το καλύψει με μία κόκκινη γραμμή.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».

Το κοινό της αυτή τη φορά ωστόσο, δεν την αποθέωσε για το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο σήκωσε τη μπλούζα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία». Snapinsta_app_391478828_279300275067432_6220038796445587072_n_1024

κλελια2 κλελιαααα andriolatou keliaa

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kellia
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.