ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλέλια Ρένεση υπέρ Ν.Μποφίλιου: «Η δύσπνοια από την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη»

Η ηθοποιός υποστήριξε την καλλιτέχνιδα εκφράζοντας δημοσίως τις απόψεις της

Κλέλια Ρένεση υπέρ Ν.Μποφίλιου: «Η δύσπνοια από την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη»

Η Κλέλια Ρένεση, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο ισχυρό προφίλ της στο Instagram, τοποθετήθηκε για το σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και στην οποία συμμετείχε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η εν λόγω συμμετοχή, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και διχογνωμία με αποτέλεσμα, λοιπόν, κάποιοι να ταχθούν υπέρ και κάποιοι κατά της γνωστής ερμηνεύτριας. Η Νατάσσα Μποφίλιου κατηγορήθηκε για ισαποστακισμό αλλά και ότι τάσσεται υπέρ του Πούτιν εξισώνοντας έτσι “θύτες και θύματα”.

Σε αντίθεση με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος έκανε μία ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση για εκείνη, η ηθοποιός υποστήριξε την καλλιτέχνιδα εκφράζοντας δημοσίως τις απόψεις της.

Ανάμεσα σε άλλα, η Κλέλια Ρένεση, έγραψε  χαρακτηριστικά: 

«Ενώ μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγαλύτερη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό έδαφος, με μόνο θύμα όπως πάντα τον απλό λαό, που πληρώνει, με τη ζωή του στην χειρότερη ή την εξαθλίωσή του στην καλύτερη, την ενεργειακή και σιτιστική εξάρτηση που τον υποχρέωσαν οι κυβερνήσεις, απλά κ μόνο για να αλλάξουν χέρια τα λεφτά.

Από το ένα αφεντικό στο άλλο.. και σκοτώνονται οι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας, και η δύσπνοια από την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη.. και η απολυταρχική προπαγάνδα βρίσκεται στα καλύτερά της, όταν τα ΜΜΕ μάς φέρονται σαν να είμαστε σε ίδρυμα άνοιας, όταν η έννοια της λογικής ή της κριτικής σκέψης σε κατατάσσει κατευθείαν σε ταμπέλα βολική για το τσουβάλιασμα. 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εσάς το μόνο που σας έφταιξε είναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κ τα δυο τραγούδια που είπε να τραγουδήσει τον πόνο της τραγωδίας!;;;! Ήρεμα ρωτάω αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;;;;;;; Πρέπει σώνει και ντε να παίξουμε στην μονόπολή τους;;;

Η θέση που αρμόζει σε έναν πολίτη είναι μόνο να διαλέγει αφεντικό;;; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι; Τόσο μοιρολάτρες; Τόσο μικροί; Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή διεξάγονται 3 πόλεμοι ταυτόχρονα. Ο πρώτος είναι ο γνωστός. Ο δεύτερος είναι οι ναζί εναντίον των ρωσσόφωνων ουκρανών, ο τρίτος μεταξύ των μαφιών και απ’ τις δύο πλευρές. Καμία συνθήκη δεν θα εξασφαλίσει την έξοδο των πολιτών».

Αναλυτικά η ανάρτησή της όπως κοινοποιήθηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.