ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλόε Καρντάσιαν: Ποζάρει με μαγιό και γούνα στα χιόνια και κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να «παραληρεί»

H 39χρονη Καρντάσιαν φόρεσε ένα μαγιό 820 δολαρίων

Κλόε Καρντάσιαν: Ποζάρει με μαγιό και γούνα στα χιόνια και κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να «παραληρεί»

Βήμα-βήμα με τις τελευταίες τάσεις στα social media φαίνεται ότι βαδίζει η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία πόζαρε ημίγυμνη στα χιόνια ως mob wife, όπως είναι το όνομα του νέου trend.

Η 39χρονη Κλόε επέλεξε ένα μπικίνι 820 δολαρίων από την Gucci και από πάνω της έριξε μια ψεύτικη γούνα, προφανώς για να μην προκαλέσει τους φιλόζωους.

Η ίδια εξάλλου φρόντισε να τονίσει στη λεζάντα των φωτογραφίων το στοιχείο αυτό για να αποφύγει τις γκρίνιες από followers.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η νέα τάση που ακολούθησε η Κλόε Καρντάσιαν θελει τις γυναίκες να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό επιλέγοντας ρούχα που παραπέμπουν σε τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους συζύγων γκάνγκστερ όπως οι Drea de Matteo και Eddie Falcon από το The Sopranos ή της Sharon Stone από το Casino και της Margot Robbie στον λύκο της Wall Street.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.