ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κόλαση» η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε νέα της φωτογραφία στο Instagram: Κάτι «ξέχασε» να βάλει από κάτω (φωτό)

Ποζάρει με ένα χρυσό κορσέ χωρίς να φοράει εσώρουχο

«Κόλαση» η Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε νέα της φωτογραφία στο Instagram: Κάτι «ξέχασε» να βάλει από κάτω (φωτό)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Ένα νέο story που ανέβασε όμως το διάσημο μοντέλο στο Instagram, ήρθε να «ταράξει» και πάλι τους followers της, αφού αφήνει ελάχιστα πράγματα στη φαντασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραταϊκόφσκι ποζάρει με ένα χρυσό κορσέ χωρίς να φοράει εσώρουχο, κρατώντας μία κούπα με τον καφέ της. Αν και το μοντέλο δεν έδειξε κάτι περισσότερο στη φωτογραφία, το στιγμιότυπο αρκούσε για να αναστατώσει ακόμη μία φορά τους φαν της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 31χρονη καλλονή, δημοσιεύει προκλητικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα.

Πριν μερικούς μήνες, η Ραταϊκόφσκι θέλησε να ευχηθεί για τα γενέθλια του γιου της με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.