ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κωμικός αστειεύτηκε με τον θάνατο του Μ.Πέρι και προκάλεσε αντιδράσεις (βίντεο)

Πώς απάντησε ο ίδιος ο κωμικός στις αντιδράσεις

Κωμικός αστειεύτηκε με τον θάνατο του Μ.Πέρι και προκάλεσε αντιδράσεις (βίντεο)

Πυρά δέχτηκε στην τελευταία του παράσταση ο Αμερικανός κωμικός Χανς Κιμ, καθώς επέλεξε να αστειευτεί με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες.

Ο 33χρονος κωμικός σε παράσταση stand-up που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο TikTok την περασμένη εβδομάδα, είπε για τον Μάθιου Πέρι: «Είναι λυπηρό να ακούω ότι ο σπουδαίος Μάθιου Πέρι πέθανε μόνος του σε ένα τζακούζι. Ξέρετε, για έναν τύπο σε ένα σόου που λέγεται Φιλαράκια, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικά από αυτά».

Αυτό το πρώτο αστείο για τον «Τσάντλερ» από την δημοφιλή σειρά δεν ήταν αρκετό, όμως για τον Χανς Κιμ που στηριζόμενος σε γέλια και χειροκροτήματα από το κοινό συνέχισε λέγοντας ότι οι τίτλοι αρχής της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς με τον Πέρι και τους συμπρωταγωνιστές του να πλατσουρίζουν σε ένα σιντριβάνι με νερό προμήνυαν τον πρόωρο θάνατό του.

«Ποιος να ήξερε ότι οι τίτλοι αρχής ήταν η κραυγή του για βοήθεια;» είπε ο Κιμ, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αν και το κοινό στη live παράσταση έδειχνε να υποστηρίζει τα κακόγουστα αστεία του, η κοινότητα στο TikTok αντέδρασε.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 350.000 προβολές – πάνω από 5 φορές τον αριθμό των ακολούθων του στην πλατφόρμα.

@djhanskimRip matthew perry♬ original sound – Hans Kim

«Προφανώς δεν σου έχει μείνει καλό υλικό. Αν είχες ποτέ. Αυτό δεν είναι κωμωδία. Είναι πολύ κακόγουστο. Ώρα να βρεις μια νέα καριέρα», είπε κάποιος στα σχόλια του βίντεο στο TikTok.

Άλλοι υπερασπίστηκαν το αστείο, με πολλούς να επισημαίνουν ότι ο Πέρι, ο οποίος ήταν γνωστός για την κωμωδία του αυτομαστιγώματος, θα είχε γελάσει.

Ο Χανς Κιμ φάνηκε να απολαμβάνει την κριτική που δέχεται και υπερηφανεύτηκε για αυτήν σε επόμενη ανάρτηση του έκανε και έγραψε «Μαμά, τα καταφέραμε!», ενώ πρόσθεσε ρίχνοντας λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά: «Σε όλους τους ανθρώπους που προσέβαλα, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ελπίζω να αποκτήσετε πιο χοντρό δέρμα και όχι μόνο επειδή το πτώμα σας έμεινε να φουσκώνει σε ένα τζακούζι για δύο ώρες».

Το αστείο για τον Μάθιου Πέρι μπορεί να ήταν αυτό με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χανς Κιμ καταπιάνεται με αμφιλεγόμενο υλικό για τις παραστάσεις του.

Τον περασμένο μήνα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ενός βίντεο από μια παράστασή που γελοιοποιούσε το Ισραήλ.

«Πολλοί Ισραηλινοί σκοτώθηκαν σε ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο είναι φρικτό, αλλά γιατί κάνετε ένα μουσικό φεστιβάλ ακριβώς δίπλα στη Γάζα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί οι άνθρωποι λένε: “Φίλε, το beat δίπλα σε αυτή την υπαίθρια φυλακή είναι απίστευτο», συνέχισε και κατέληξε «Πείτε με αδύναμο, αλλά αρνούμαι να διασκεδάσω λίγο μακριά από ένα μάτσο πεινασμένων και διψασμένων Αράβων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.