ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον γιο τους – Ποιο όνομα πήρε (φώτο) (upd)

Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον γιο τους – Ποιο όνομα πήρε (φώτο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 22:13) Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Βλάσσης.

Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης μακριά από τα media. Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους.

Η δεξίωση μετά την τελετή

Στη δεξίωση που έδωσαν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούου το «παρών» δίνουν φίλοι και συγγενείς τους.

Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, ο Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του Ελένη Καρβελά, τα αδέλφια και οι γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου όπως και οι γονείς και η αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στη δεξίωση βρέθηκαν ακόμη ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Χριστίνα Παππά, ο Γιώργος Πατούλης, η Κατερίνα Μονογυιού και πολλοί άλλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.