ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Koντά σε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του Δ.Κόκοτα – «Γίνεται σε αργούς ρυθμούς» λέει η σύζυγός του

«Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια»

Koντά σε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του Δ.Κόκοτα – «Γίνεται σε αργούς ρυθμούς» λέει η σύζυγός του

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» ύστερα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Σε επικοινωνία της συζύγου του τραγουδιστή με το «Πρωινό», η Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη δήλωσε: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Επίσης, ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος έκανε μια έκκληση χθες για προσευχή μέσω ρέικι για τον τραγουδιστή.

Το ρέικι είναι μία ολιστική μέθοδος που λέγεται ότι επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και στον νου. Είναι μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία χρησιμοποιεί τεχνικές αγγίγματος.

Για αυτή την κίνηση, η Κατερίνα Κόκοτα σχολίασε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής υπάρχει μία σταθερότητα στην κατάστασή του και σήμερα ή αύριο θα γίνει η προσπάθεια αποσωλήνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.