ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Τα καυτά φιλιά με τον Τ.Μπάρκερ (φώτο)

Το ζευγάρι πριν από 5 μήνες υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Τα καυτά φιλιά με τον Τ.Μπάρκερ (φώτο)

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της, Τράβις Μπάρκερ, πριν λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει ακόμα άλλα έξι παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick τους Reign Aston (8 ετών), Mason Dash, (13 ετών) και Penelope Scotland (11), ενώ ο Τράβις Μπάρκερ από τον γάμο με την Shanna Moakler τους Landon (20 ετών), Alabama (17 ετών) και Atiana De La Hoya (24 ετών).

Το ζευγάρι από εκείνη την ημέρα περνούν μοναδικές οικογενειακές στιγμές, με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να μοιράζεται κάποιες από αυτές και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κόρτνεϊ έκανε μία διαφορετική ανάρτηση, αφιερωμένη στον αγαπημένο της, καθώς δημοσίευσε μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους από τις πιο τρυφερές στιγμές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.