ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κώστας Μαρτάκης: «Έχω ζήσει χουφτωματάκια στη σκηνή – Φλερτάρω και εγώ»

«Υπάρχει κάποιο όριο, αλλά αυτός ο κόσμος είναι που σε ανεβάζει και σε κατεβάζει» σημείωσε ο τραγουδιστής

Κώστας Μαρτάκης: «Έχω ζήσει χουφτωματάκια στη σκηνή – Φλερτάρω και εγώ»

O Κώστας Μαρτάκης έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αρχικά, εξήγησε πως οι εκδηλώσεις θαυμασμού από το κοινό, του αναπτερώνουν το ηθικό.

«Δεν ξέρω αν συνηθίζεται η εκδήλωση θαυμασμού, αλλά ότι σου αναπτερώνει το ηθικό, σε κάνει να νιώθεις όμορφα κι ο κόσμος σε αγαπά και σε στηρίζει κι είναι ακόμα εκεί και αντιλαμβάνεται αυτό που του δίνεις, είναι πολύ όμορφο», τόνισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται πολλές φορές από κάποιες θαυμάστριές του.

«Με φλερτάρουν οι θαυμάστριες κι αντιδρώ με χαμόγελο. Φλερτάρω κι εγώ. Έχω ζήσει χουφτωματάκια στη σκηνή από πίσω. Υπάρχει κάποιο όριο, αλλά αυτός ο κόσμος είναι που σε ανεβάζει και σε κατεβάζει. Δεν μπορείς να πεις κάτι», είπε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.