ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρίστιαν Όλιβερ: Η τελευταία του ανάρτηση λίγες ημέρες πριν το αεροπορικό δυστύχημα

Τι έγραφε στην τελευταία του δημοσίευση, τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του

Κρίστιαν Όλιβερ: Η τελευταία του ανάρτηση λίγες ημέρες πριν το αεροπορικό δυστύχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ, μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες του.

Το αεροπλάνο, όπου είχαν επιβιβαστεί έκανε «βουτιά» και συνετρίβη στα νερά, ανοιχτά της Bequia, που ανήκει στο Σεν Βίνσεντ, ένα νησί της Καραϊβίκης.

Ο 51χρονος δεν κατάφερε να σωθεί, όπως και τα παιδιά του, Μαντίτα και Άννικ. Νεκρός βρέθηκε και ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σατς.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, έφτασε με τις κόρες του στην Καραϊβική στις 26 Δεκεμβρίου.

Μόλις τρεις ημέρες πριν την τραγωδία, ο ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, που έδειχνε τη θάλασσα, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του έστελνε χαιρετίσματα στο κοινό του από τον… «παράδεισο».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραφε: «Χαιρετίσματα στην κοινότητα από κάπου στον παράδεισο. Και αγάπη … 2024 ερχόμαστε!».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Όλιβερ εμφανίστηκε σε σημαντικές ταινίες όπως το «Speed Racer» και το «Valkyrie», ενώ πρόσφατα είχε ρόλο στην τελευταία προσθήκη του franchise «Indiana Jones».

Ανάμεσα στους πρώτους του ρόλους στις ΗΠΑ ήταν και η μακρόχρονη συμμετοχή του στο «Saved by the Bell: The New Class» το 1995. Εμφανίστηκε επίσης ως χαρακτήρας στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι «Medal of Honor: Above and Beyond».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Όλιβερ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Forever Hold Your Peace», της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, και μόλις γύρισε τις τελευταίες του σκηνές στις 20 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.