ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξανά στις «επάλξεις» η Madonna: Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες της περιοδείας της

Η περιοδεία της Madonna θα ξεκινήσει τώρα με τέσσερις sold-out συναυλίες στην O2 Arena του Λονδίνου

Ξανά στις «επάλξεις» η Madonna: Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες της περιοδείας της

Η Madonna ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες για την επερχόμενη περιοδεία της Celebration, μετά τις ακυρώσεις λόγω της νοσηλείας της.

Η περιοδεία της Madonna θα ξεκινήσει τώρα με τέσσερις sold-out συναυλίες στην O2 Arena του Λονδίνου.

«Ο επαναπρογραμματισμός όλων των συναυλιών ήταν η Νο.1. προτεραιότητα.  Δυστυχώς, λόγω διαφορών στον προγραμματισμό, ορισμένες συναυλίες που αναφέρονται παρακάτω θα ακυρωθούν. Η Madonna λυπάται για την ταλαιπωρία των φανς και ελπίζει να ανταποκριθεί σε αυτές στο μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική, που είχε ακυρωθεί θα ξεκινήσει τώρα στις 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Μπρούκλιν, στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, μετά από μια σειρά ευρωπαϊκών ημερομηνιών.

Οι προπωλήσεις ξεκινούν την Τρίτη 29 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα αρχίζουν να διατίθενται από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.