ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ξεκίνησε το δράμα: Mετά τα «καυτά» φιλιά με τον πρώην της η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow την Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν το προηγούμενο βράδυ σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί όπου ο φακός κάποιου θαμώνα τους συνέλαβε σε μια άκρως τρυφερή στιγμή

Ξεκίνησε το δράμα: Mετά τα «καυτά» φιλιά με τον πρώην της η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow την Δανάη Μπάρκα

Μόλις ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα σε τρυφερό τετ α τετ με τον πρώην της Κατερίνα Καινούργιου, η δεύτερη δεν άργησε να κάνει unfollow της… αντίζηλό της.

Ειδικότερα, όπως είδαμε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν το προηγούμενο βράδυ σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί όπου ο φακός κάποιου θαμώνα τους συνέλαβε σε μια άκρως τρυφερή στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από τον έντονο σχολιασμό στα social media, για το εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπα, ήρθε να προστεθεί σε αυτόν το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.