ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ξεμαλλιάσματα» στο My Style Rocks: Η Σ.Χατζηπαντελή έκανε τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο στη Ρ.Βλαντή!

Τι απάντησε η πρώην παίκτρια και ενδυματολόγος του ριάλιτι μόδας

«Ξεμαλλιάσματα» στο My Style Rocks: Η Σ.Χατζηπαντελή έκανε τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο στη Ρ.Βλαντή!

Πριν λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε ξανά στο πλατό του My Style Rocks, αυτή τη φορά στη θέση του κριτή, παρ’όλα αυτά το επεισόδιο δεν εκτυλίχθηκε τόσο αρμονικά.

Η γνωστή ενδυματολόγος μοίρασε τις γνώσεις της στις διαγωνιζόμενες και το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσία της όμως στο reality μόδας φαίνεται πως δυσαρέστησε την Σοφία Χατζηπαντελήλόγω των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς η Ραμόνα Βλαντή για εκείνη.

Οι δυο τους φάνηκε να έχουν μία έντονη κόντρα μεταξύ τους, ενώ αίσθηση προκάλεσε η άσεμνη χειρονομία που φάνηκε να κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή κατά την αποχώρηση της Ραμόνα από το πλατό της εκπομπής.

Για την σχέση της με το μοντέλο μίλησε η γνωστή στυλίστρια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τονίζοντας πως στεναχωρήθηκε επειδή εκτέθηκε το μοντέλο.

«Έχω δώσει την ψυχή μου για το My Style Rocks. Ένιωσα δικαίωση. Όλη αυτή η αγάπη με έλιωσε. Δεν είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω την Σοφία Χατζηπαντελή off camera. Στυλιστικά δεν μου αρέσει. Επειδή είμαι ξένη και τα ελληνικά μου δεν είναι τέλεια, γι’ αυτό τον λόγο έκανα την πλάκα αυτή. Μπορώ να μιλήσω για τη δική μου συμπεριφορά, δεν μπορώ να μιλήσω για των άλλων την συμπεριφορά, δεν με αφορά», είπε αρχικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Σοφία δεν ξέρει από μόδα, δεν είναι στιλίστρια, δεν είναι η δουλειά της. Τα μοντέλα δεν είναι τόσο σχετικά με τη μόδα, είναι “κρεμάστρες”. Δεν θέλω να νιώθει καμία γυναίκα απειλή. Αυτό το κορίτσι χρειάζεται αγάπη, έχει κάτι μέσα της… Λυπήθηκα, όχι για μένα, για εκείνη, γιατί εκτέθηκε. Εμένα δεν με άγγιξε καθόλου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το άφησαν επίτηδες από την παράγωγη», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.