ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ξεσπά η Κ.Φίνου για την trans Μις Ολλανδία: «Υπάρχουν και όρια – Τόσοι αγώνες γυναικών για να κερδίσει μία με ανδρικό μόριο;»

«Και μάλιστα να χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηριστούν ομοφοβικοί»

Ξεσπά η Κ.Φίνου για την trans Μις Ολλανδία: «Υπάρχουν και όρια – Τόσοι αγώνες γυναικών για να κερδίσει μία με ανδρικό μόριο;»

Με ανάρτηση της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου ξεσπά για την πρώτη τρανς γυναίκα που κερδίζει τίτλο σε διαγωνισμό καλλιστείων η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ολλανδία.

«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, υπέστησαν κακοποιήσεις σε δουλειά και στον οικογενειακό τους κύκλο… Φυλακίστηκαν για τα πιστεύω τους, βασανίστηκαν, εκδιώχθηκαν. Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου.

Γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδια 2023 τρανς; Με ανδρικό μόριο (άρα, άντρας) και μάλιστα να χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηριστούν ομοφοβικοί, φασίστες, ταμπέλες που δυστυχώς σταυρώνουν αντιλήψεις, πεποιθήσεις, είναι μη δημοκρατικές.. Η άποψή μου; Υπάρχουν και όρια…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.