ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Γαβαλάς: «Οι δημοσιογράφοι με κάνουν να νιώθω άβολα – Μου βάζουν το μικρόφωνο στο πρόσωπο και μου φεύγει το κραγιόν»

«Δεν σας φιλάω, γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour»

Λ.Γαβαλάς: «Οι δημοσιογράφοι με κάνουν να νιώθω άβολα – Μου βάζουν το μικρόφωνο στο πρόσωπο και μου φεύγει το κραγιόν»

Τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου κατά των δημοσιογράφων, σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν σας φιλάω, γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, που ανέφερε ότι «οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση να “λερώνουν” οτιδήποτε όμορφο».

«Πολλές φορές, έχετε την τάση να “λερώνετε” οτιδήποτε όμορφο. Το λέω χαριτολογώντας, αλλά έχει και μια βαθιά έννοια», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε επίσης: «Με έχουν κάνει να νιώσω άβολα οι δημοσιογράφοι, παραπάνω από μια φορά, μου βάζετε το μικρόφωνο στο πρόσωπο και μου φεύγει το κραγιόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.