ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Καλφαγιάννης: «Με έχουν απειλήσει μπράβοι ότι θα βρεθώ σε χαντάκι»

«Όσα είχα πει για το metoo τα πλήρωσα πολύ ακριβά»

Λ.Καλφαγιάννης: «Με έχουν απειλήσει μπράβοι ότι θα βρεθώ σε χαντάκι»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε τις απειλές που δέχτηκε, όταν μίλησε για το κίνημα metoo.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσα είχα πει για το metoo τα πλήρωσα πολύ ακριβά. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι.

Επειδή δεν είπα ονόματα, ήταν πολλοί που με πήραν και μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω. Το metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, την πλήρωσαν ένα, δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

Όσο για το πώς έχει γίνει το επάγγελμα του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια πρόσθεσε: «Πλέον είτε είσαι από το Survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός.

Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει».

Και τέλος συμπλήρωσε: «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.