ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λ.Ματσάγγου: «Έχω διαβάσει σε σοβαρή εφημερίδα συνέντευξή μου που δεν παραχώρησα ποτέ»

«Είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μήνυση»

Λ.Ματσάγγου: «Έχω διαβάσει σε σοβαρή εφημερίδα συνέντευξή μου που δεν παραχώρησα ποτέ»

Η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την καριέρα της, τις συνεργασίες της, την οικογένειά της αλλά και για μία συνέντευξή της που γράφτηκε, ενώ δεν είχε δώσει ποτέ.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

«Ήμουν αρκετά αυτάρκης σαν παιδί, αλλά και τρυφερή και ναζιάρα. Ήμουν αγοροκόριτσο, όπου υπήρχε αδικία, ήθελα να προστατεύσω τους ανθρώπους που αγαπώ.

Στους γονείς μου είπα για την υποκριτική, αφού είχα περάσει στη Νομική στην Αθήνα κι αφού είχα περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο. «Ήμασταν αγαπημένο έτος στη σχολή του Εθνικού. Δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όταν μπήκε η ιδιωτική τηλεόραση.

Δεν την πολυθέλαμε. Με είχαν φωνάξει για ένα γνωστό σίριαλ όσο ήμουν στη σχολή κι αρνήθηκα. Τότε μου είπαν “σου δίνουμε χρυσό και τον πετάς;”. Απάντησα ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του χρυσού», ανέφερε.

Για τις συνεργασίες της, δήλωσε: «Μου είχαν τύχει κάποιες συνεργασίες που ασφυκτιούσα, αλλά είναι τελείως αντιεπαγγελματικό να αφήσεις μια δουλειά, γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτή. Στην δουλειά διεκδικώ με με ευγενικό τρόπο, είμαι ντροπαλή.

Το “Δύο μέρες μόνο”, οι “Άγριες Μέλισσες” και το “Κάνε ότι κοιμάσαι” είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές».

Αναφορικά με την οικογένειά της, η Λήδα Ματσάγγου είπε: «Ο γιος μου είναι 14,5 ετών. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και θέλω να κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενος.

Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, έχω όμως όρια. Ο σύζυγός μου αν και δεν είναι στον χώρο, δεν είχε θέμα με το επάγγελμά μου. Έχω κάνει συζητήσεις με τον γιο μου για την εγκληματικότητα και τη βία».

Τέλος, μίλησε για μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε κι η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ. «Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξη μου με μονολεκτικές απαντήσεις σε σοβαρή εφημερίδα που δεν παραχώρησα ποτέ.

Είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω μήνυση. Είχα αρνηθεί να δώσω συνέντευξη και την έγραψε μόνος του. Το έμαθα μέσα από μια φίλη μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου έχουν χρεώσει κιόλας δυο διαφορετικές σχέσεις με αναγνωρίσιμους που δεν τους είχα δει και ποτέ», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.