ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λ.Πανταζής: «Έχω υπάρξει σουβλατζής, υδραυλικός και λούστρος»

Τι δήλωσε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής

Λ.Πανταζής: «Έχω υπάρξει σουβλατζής, υδραυλικός και λούστρος»

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στα πρώτα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής. 

Ο ίδιος δήλωσε πως είχε κατά καιρούς δουλέψει ως λούστρος, σουβλατζής, υδραυλικός αλλά και πλανόδιος πωλητής

«Η μαμά έλεγε δικηγόρος ή γιατρός. Ο πατέρας μου με πίστευε που είχα το πάθος να τραγουδήσω. Έκανα πολλές δουλειές. Όσο μεγάλωνα σταμάτησα να κάνω το λούστρο. Έκανα τον σουβλατζή στον Κορυδαλλό. Δούλεψα υδραυλικός. Πούλαγα πάγο στη γειτονιά. Πούλαγα χαλιά.

Παράλληλα τραγουδούσα, ψιλοτραγουδούσα. Κάνω κασελάκι και βλέπω στην πλατεία Ελευθερίας δύο παιδιά. Σταματάνε με ένα τρίκυκλο με τον μπαμπά τους και τραγουδάνε. Χάζεψα. Μετά πήραν ένα πιατάκι και μάζεψαν όσα μάζευα σε ένα μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπα θα μάθω κιθάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.