Leonardo DiCaprio: Σε σκάφος μαζί με 25χρονη φίλη της Gigi Hadid

Φαίνεται ότι η Meghan και ο Leo πέρασαν το βράδυ μαζί

Leonardo DiCaprio: Σε σκάφος μαζί με 25χρονη φίλη της Gigi Hadid

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό για τη σχέση Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid, αλλά τώρα φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι που να κρύβεται στο παρασκήνιο.

Ο διάσημος ηθοποιός πήγε πρόσφατα διακοπές με γιοτ στην Ευρώπη και φαίνεται ότι εθεάθη με ένα μοντέλο, που είναι φίλη της Hadid.

Ο DiCaprio με τη Meghan Roche

Ο 48χρονος ηθοποιός ταξίδεψε στα ανοικτά των ακτών της Ίμπιζα, στην Ισπανία, μαζί με την Meghan Roche, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, που έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες πολυτελείας.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ, οι δυο τους φαίνονται να βγαίνουν μαζί από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το γιοτ του ηθοποιού για να επιβιβαστούν, ενώ φαίνεται ότι κανείς άλλος δεν επιβιβάστηκε στο σκάφος και το έκαναν χωρίς να προσπαθήσουν να κρυφτούν από κανέναν.

Φαίνεται ότι η Meghan και ο Leo πέρασαν το βράδυ μαζί, καθώς υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες της Meghan με εντελώς διαφορετικό ντύσιμο την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες για πιθανή σχέση μεταξύ του Dicaprio και της Gigi Hadid δεν έχουν κοπάσει, παρόλο που έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι είναι απλώς καλοί φίλοι. Η Meghan, παρεμπιπτόντως, έχει εντοπιστεί αρκετές φορές στο πλευρό του διάσημου μοντέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.